понеділок, 3 вересня 2012 р.

Are you waiting for Santa?

А ми чекаємо,разом ось з цим милим сніговичком,вишитим за дизайном Waiting for Santa  від Bent Creek.Єдине,думаю,автор дизайну мене пробачить,за те,що я додала від себе бек-стіч)))Бо я з таким захопленням приступила до роботи,що матеріали підбиралися з того що були,тому небілена канва дуже зливалася з тілом цього містера)))
Ось така підвіска у мене вийшла,вперше шила таку штучку)))

Творчого та теплого тижня)))

6 коментарів:

  1. Чудова, тепла річ! Мені страшенно подобаються такі штуки (не знаю, як вони правильно називаються :), вони додають затишку! Бажаю, щоб захоплення десь там зачепилося за твій вишивальний станок і не злазило з нього :) Довго-довго!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А дякую Ольчик!!!Правда станок тут нідочого)))І твоя квіточка і цей санта були вишиті втіхаря на роботі)))

      Видалити
    2. Ну ти й тихушниця :) І вишивати вона встигає на роботі :))) А що, треба і собі замутити щось таке... Довгими післяобідніми годинами на роботі :)) Якось поклеїла дві заготовки шкарлупками яєчними втіхаря... Здалося, що так швидко! Бо вдома на таке немає часу...

      Видалити
  2. Нусічка, ну дуже класно вийшло!!! Краса!! аж вже снігу захотілося!!))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Юля)))І мені цей Санта,вісник снігу,дуже подобається)))

      Видалити
  3. ооооо...ти вже повним ходом розпочала підготовку до зими ))) красота!!! так файнезно вийшло, нагадує про теплі сімейні вечори, коли за вікном заметіль, а поруч з найорожчими так тепло і затишно )))

    ВідповістиВидалити