суботу, 1 червня 2013 р.

Квартира № 69

Дивно сюди повертатися після такої перерви)))
навіть,немає чим рукодільним похвалитися)))скрап-зник з мого життя і думаю,що не скоро повернеться...
Залишилася вишивка,але це великий труд,це дуже клопітка і довга робота.Дедалі мало часу у мене залишається на це улюблене заняття.Хоч як не стараюся,але важко поєднати роботу, дім, моїх хлопців...а ще відстані...дуже багато часу проживається у дорозі,проте це дає можливість читати)))
А найбільший клопіт у мене зараз-це ремонт)))Щу у зимку ми придбали квартиру,але весь цей час вона була чимось далеким...просто собі була ,існувала.Стала певним фундаментом під ногами нашої сім'ї. Вона була такою омріяною і водночас недосяжною,так як придбали ми її в новобудові,а ви розумієте,що це таке.
Ще досі ми живемо в орендованій квартирі,після покупки нової,потрібно було збирати кошти на ремонт.І от два тижні назад,ми почали)))
І досі є багато вагань,чи все продумано,чи все вірно з технічної сторони,бо фактично вирішуємо все самі,а це таки перший ремонт у нашому житті.В технічну сторону я не влажу,бо признатись,трохи далека в тому,тому весь дизайн та оформлення на мені.
Роботи ще дуже багато.Дуже важко контролювати процес,так як я цілий день на роботі.
Вірите,іноді вже просто нічого не хочеться.Хочеться просто заплющити очі,а потім їх відкрити і опа,фокус-покус-все ремонту кінець..Але це от мрія якоїсь пессимістки,чи що.Можливо нерви,чи втома.
Дуже важко без підтримки,на чоловіка не нарікаю)))просто нам видно вже мало підтримки один одного,бо обоє знесилені.Іноді просто хочеться,щоб хтось вислухав,пожалів,підтримав,але ...Важко бути одними у великому місті...
Але,я вважаю,що ремонту таки притаманно колись закінчитися (разом із фінансами ггг).Тому,надіюсь,скоро ми переступимо поріг рідного дому і почнемо багато усього з початку))

Думаю,щоб хоч якось повернутися до блого життя,я виставлятиму тут процес нашого ремонту.Я просто дуже люблю фото ДО та ПІСЛЯ))))

Знайомтесь,квартира №69)))





Не лякайтесь)))Було ще гірше)))Ну ні,було спочатку чистіше)))Але робота кипить-тому назвемо це творчим безладом)))
8 поверх,10 поверхового будинку.Площа 55 м.кв.Кухня разом з вітальнею-27м.кв.Санвузол спочатку був сумісний,тому ми зменшили кімнату Матвійка і розділили його.Зараз кімната Мумріка-приблизно 15кв.Коридор 5 м.кв,ванна десь 4.Французькі балкони-такі рідко де побачиш.На перший погляд дивно і не практично для українського народу,де переважна більшість на балконах тримає мотлох)))Тому у мене будуть тільки квіти.
Ось наш будинок
На блоги часу немає,чого буду лукавити...заходжу до багатьох в гості,але переважно встигаю подивитися тільки фото ваших робіт.Але думаю,що скоро все встане на свої місця і я поповню ваші ряди)))
Усього вам най най най!!!
А я з понеділка знову пакуватиму речі)))Але на цей раз,можливо,вони там залишаться назавжди)))Адже я вже встигла полюбити свій дім.Там моє серце...

8 коментарів:

  1. Ого!!! Вітаю!!! В першу чергу - з власним помешканням!!!! І з поверненням, звичайно! Буде дуже цікаво спостерігати за ходом вашого ремонту :-)) Спочатку все здається таким складним та недосяжним, а потім оглянешся, і розумієш, як багато всього зроблено за досить недовгий термін! По собі суджу... хоча в нас ще "гірший варіант" - власний будинок :-))) там тільки но щось підлатав, як вже новий "фронт робіт" підтягуєтся :-)))
    А балкони - прекрасні, і добре, що на них будуть квіти, а не мотлох! :-)))

    ВідповістиВидалити
  2. О, як я тобі заздрю... я так мрію про власне житло і тільки ми....

    Я вітаю вас із такою новиною, бо це у нашому житті одне із найголовніших придбань. А ремонт, це ж дурниці. Просто потрібно уявляти кінцевий результат ))) Мммм, як я рада за тебе!!!

    Дуже цікаво буде спостерігати за процесом, Не пропадай!!!!

    А будинок... дуже схожий на той, що в Лото Забаві розігрується чи то Хто Там!!!! Десь там короче!

    ВідповістиВидалити
  3. оо.. мрія жити самостійно у мене залишиться лише мрією (живемо на одному подвір'ї з батьками)) Вітаю з закладенням міцного фундаменту і бажаю пошвидшого завершення ремонту! Сил вам побільше та натхнення.. і грошей для втілення усього натхнення!

    А балкончики просто суперові! В мене балкон асоціюється якраз з квіточками.. от виходиш зранку, поливаєш квіточки і попиваєш запашну кавусю.. гарний початок ранку))

    ВідповістиВидалити
  4. Нусь, я рада, що ти не пропала нам))) Чудова новина!! Цікаво буде поспостерігати за процесом ремонту!! Впевнена, у вас буде неймовірно затишно!!

    ВідповістиВидалити
  5. НУСЯ!!!! Вав, нарешті:) Це як ковток води з кринички! ти виплила на поверхню:) Ще раз вітаю, і така мене ностальжі огортає... Майже два роки тому ми починали з такого самого, дуже знайомі кадри, теж є парочка :) Той матрас надувний... як же на ньому було класно спати після важкої праці, але та праця робиться із неймовірним задоволенням, це ж для себе! Балкони в тебе будуть зразкові і пахучі, а як добре, що у хлопчика буде кімнатка (бо ми всі втрьох, але то таке, можна пережити :). Давай, радуй нас новими досягненнями, наша підтримка вам допоможе! Тримайтеся!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Додам, що до мого ремонту і переїзду я все життя прожила у квартирі ... № 69!

      Видалити
  6. вітаю! дуже рада тебе знову читати, та ще й такі приємні новини. хай ваша квартира стане для вас справжнім домом, а затишку і стилю ти їй 100% дасиш! балкон - мрія! сил, натхнення і побільше грошей для втілення задуманого

    ВідповістиВидалити
  7. Вітаю!!!!!!!Це просто величезний крок "в доросле життя")))))Своя кварирка...мммм...бажаю вам завершити ремонт без "потєрь",щастя в тій квартирці нехай буде через край!!!

    ВідповістиВидалити