четвер, 20 вересня 2012 р.

Два відра та стрекоза)))


Привіт мої осінні дівчатка!
Сьогодні хочу Вам показати чудові подаруночки,які прилетіли до мене з Бамбетлю.Від моєї подруги Олі)))А прислала вона мені два чудових відерця.Одне з них стало домівкою для моєї лавандочки,котра проросла в мене з насіння.Поки ця примхлива дама не цвіла,але було необхідно забрати її з вулиці додому.Вона ж примхлива і теплолюбива)))
Добре що цей ансамбль доповнюють квітучі лавандові суцвіття на кашпо.Може моя лаванда захоче до них приєднатися...)))
А до компанії лавандового відерка,приїхало ще маленьке червоне.Ну тут ми його застосували в господарських цілях.В ньому ми зберігаємо крейду)))
Так що,ще раз дякую тобі Олічка за таку красу!!!За цукорки і лавандові суцвіття.В нас все помешкання ними пахне.І у молі-жодного шансу)))

А це моя Остання осіння стрекоза.Така підвісочка вийшла на вхідні двері,можливо таки та стрекоза до нас залетить у гості?
Строго не судіть(я сама це роблю))))),вчуся шось шити,потрошки пробую щось нове.Не завжди виходить,бо я все роблю на око)))намучилася,накосячила,але.....Попри це,ця бабка мені дуже симпатична,бо вона перша)))
Люблю Вас,обіймаю...
У Києві не дощить і це радує)))
Гарної Вам погоди в домі)))

20 коментарів:

  1. В тебе вже ціле лавандове царство )) я собі уявляю який то запах фантастичний!!!! і дійсно ніяка моль не залетить ))) молодчина, Олюська)))
    а шити пробуй і не бійся, в тебе чудово все виходить і ти маєш до того талант ;) так що поступово і буде все ідеально ;) і бабка вийшла супер ( на фото косяків не видно...та й знаю що ти любиш видумати ) )))
    а в нас дощик..але файно так )) зараз зробила собі ванілачіно....і мрію )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Зіркін)))ти мене все хвалиш)))
      сьогодні ше дещо шитиму,маю задумку,тепер думаю як її втілити у життя)))
      а я на роботі,зараз теж зроблю кавусю і буду думати про дощовий Львів)))
      П.С.А дома ми собі поставили кавову машину(тимчасово)Я прокидаюся зранку від того,що мої хлопці молять каву,готують її для мене,наповнюють нею всю квартиру))))І кличуть її пити...з молоком)))

      Видалити
    2. бо є за що хвалити )))) якби нічо не робила , то б мовчала ))
      думай, думай ;) знаєш яке наше місто кльове ))) а я біля твого будинку сьогодні була ...хотіла в віконця позаглядати, постукати по підвіконню....)))
      молодці твої хлопці!! кава то файний заряд енергії на цілий день ;)

      Видалити
    3. ))))О,той стукіт по підвіконню)))Ти мені завжди щось передавала)))Я це теж пам'ятаю)))

      Видалити
  2. ААА, пішла запарювати каву і писати нового поста... про неї? :))) Ти, щаслива осіння стрекоза Нуся:)) Нарешті показала свої нові прибамбасики :) Лаванда в тебе нічогенька, моя гарно посходила, а тоді як я їздила на море, половина пропала, скучала мабуть за мною... Тепер є кілька патичків, починають розростатися потроху. Відро вам в поміч! щоб зацвіла навесні. А досочка з крейдою мене просто вбила наповал, я дуже полюбляю такі штуки! Признавайся, звідки :) Бо я пишу меню і всякі дурнички на папірцях і чіпляю на холодильник. А тут така романтика... Бабка твоя дуже мила і стиляжна, мені дуже подобаєтсья! І ти молодчина, що культивуєш в собі бажання - вчитися, досягати, жити... Цьом тебе :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ще раз дякую!Бачиш яке твоє відерко корисне)))
      Дощечка з крейдою,як і багато іншого з магазину ЮСК(це типу ІКЕА,але дешевша))))За цю дощечку я дала 129 грн.Правда вона була передостання)))Ось сайт магазину http://www.jysk.ua/.
      В них,здається,є інтернет магазин-так шо продивіться ассортимент,точно,кожен для себе щось знайде)))
      Дякую за комплімент бабці))))
      Цьомки!

      Видалити
  3. Вітаю з подаруночками, любить Оля нас балувати ))) А лаванда твоя обов"язково візьме приклад із тієї, що на відерці і як зацвітеее )))
    Бабка чудова вийшла, мені дуже подобаються твої ідейки з підвісочками!
    Ще хочу запитати - де ти таку чудо-дощечку для записів крейдою знайшла? така класнюща!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ірка, ми з тобою вже клони :))) Питаємо про те саме...

      Видалити
    2. Буду чекати весни і лавандового цвітіння)))
      Дякую Іруся,інфо про дощечку трошки вище)))

      Видалити
  4. о, в мене теж є дощечка для крейди і відеречко манюнє таке, все десь валяється.... тепер познахожу і запозичу твою ідейку, так класно!
    і бабка твоя теж чудова, ти себе строго не суди, вона класнюча, і не скажеш, що перша!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Така дощечка дуже зручна)))А також,ми постійно стараємося писати якісь слова,а синочку цікаво,що там написано)))Можливо це дещо візуально допоможе йому вчитися читати)))
      Дякую,за любов до бабки)))

      Видалити
  5. Стільки наслухалась-начиталась про лаванду, шо так вже і собі її хочу)) тре шукати де таке чудо є у Львові)) Як тільки закінчу ремонт, обов'язково хоч якусь композицію з нею поселю у себе!

    Подаруночки просто нейморівні.. та й цього варто було чекати, по іншому в Олі не виходить)) А бабка яка мила! А це ж так важко строчити.. я один раз спробувала і закинула ту справу. Молодець!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Валюша,я весною купляла у Львові насіння лаванди у магазині на Куліша.Воно дуже довго проростало,але таки вилізло.Зараз в мене маленький,але сильний кущик лаванди)))
      Так,Оліні подарунки завжди особливі)))

      Видалити
  6. Просто пречудове відерко від Олічки!Вміє вона радувати)))
    "Сразила наповал"дошка для записів!Я собі вчепила дитячу таку і там записки пишу-але вона мені не нра..таку собі тепер купити мріятиму)))Дякую за ссиль.А ще бачила,що є такі фарби,якими стіну малюєш тиа можна магнитики до стіни клеїти,теж хочу)))
    Дощ....не люблю,коли така погода...і кави не люблю...п"ю чай і мрію)))

    ВідповістиВидалити
  7. Вітаю із подарунками! Вмієте ви поадарунками обмінюватися, це вже ціла історія! Так цікаво за вами зі сторони спостерігати... Молодці!!!
    А, бабка дуже гарна! Такий собі печворк! І, навіть не кажи, що ти щось не вмієш! Все суперово получилося!

    ВідповістиВидалити
  8. сьогодні вже другий пост з лавандою. ви мене з розуму зводите :). і я теж записуюсь в команду прихильників стрекозульки

    ВідповістиВидалити
  9. Передивилась весь блог - дуже сподобався. І дивитись і читати цікаво!

    ВідповістиВидалити
  10. Лаванда....!!! Суперові подаруночки, подобається мені страшенно ваша дружба))) молодці!!!

    Стрикоза класна і ніяких косяків там не бачу!!!

    ВідповістиВидалити
  11. I used to be more than happy to search out this net-site.I wanted to thanks for your time for this glorious learn!! I undoubtedly having fun with every little little bit of it and Ive you bookmarked to take a look at new stuff you blog post.


    Cccam Server | Cardsharing | Cardsharing Server | Dreambox Cccam | Dreambox Cardsharing

    ВідповістиВидалити