пʼятницю, 27 липня 2012 р.

Гортензія


Привіт мої дорогенькі! Я до Вас коротенько з новою роботою))) Час відпустки добігає кінця,проте ми таки відпочили і я,навіть,маю вишиту картину,про це літо))Це моя бузкова гортензія від Діменшнс.Я дуже люблю цю квітку,цьогоріч купила собі кімнатну гортензію, рожеву.На сьогодні вона уже мені перецвіла(((Але ось ця-буде цвисти вічно... Люблю я вишивку,за те,що їй не страшний час.Що вона завжди в моді і завжди актуальна.Люблю Діменшнс(після нього мені вже не хочеться вишивати нічого іншого) за деталізацію,за правдивість,за ніжність палітри,за якість. Вишилася ця робота трохи більше ніж за тиждень)))Тому я взялася ще за одну,котру майже закінчую)))
А це такі прасочки я відрила у мами на горищі)))
І я,власною персоною)))
Всіх люблю і цілую! Будьте взаємоввічливими)))

7 коментарів:

  1. Привіт! Ура, так давно тебе не бачила - і ось вона, у всій красі. Гортензія чудова, дуже подобається! Праскам теж нема ціни, якиі скарби ти відкопала :))) Я тебе теж люблю і цілую :)

    ВідповістиВидалити
  2. Супер вишивка! і як таку красу можна так швидко вишити!! ))) а ти гарнюська, признавайся, кому так позувала? )))

    ВідповістиВидалити
  3. Сонце, фантастична та вишивка!!! погоджуюсь що Діменшнс це найкращі набори, так що чекаю ще на твої роботи ;)
    а на фото ти як школярка, таке собі дівчисько 11 класу )) молодчинка!!! так тримати ;)
    цьомаю і люблю тебе )))

    ВідповістиВидалити
  4. Вышивка прекрасная, да и скорость впечатляет!!! Умница!!!! Чудесная, нежная работа!!! Очень реалистичная и романтичная!!! прелесть!!!

    ВідповістиВидалити
  5. красива ніжна вишивка, прекрасне оформлення

    ВідповістиВидалити
  6. гарна картина і гарно оформлена!
    Як я хочу собі такі праски!(правда, не знаю, куди би я їх притулила)))) - якось на Петрівці на Полі Чудес бачила такі...
    А про тебе на фото - погоджуюся з Оксанкою - бешкетниця мала))), і не скажеш, що маєш свого малого бешкетника :) Чи навіть двох)))

    ВідповістиВидалити