неділю, 26 лютого 2012 р.

Після перерви...

Привіт дівчаточка!!!Я до вас на хвильку,після доооооооовгої перерви.Ой як важко поєднювати роботу,дім та хоббі....і це при тому,що на підмогу приїжджала моя мама)))Як це незвично повертатися до звичайних людей,вирішувати серйозні питання,розмовляти на "дорослі" (не скрапові і не про дітей)теми,дотримуватися щотижневого робочого графіку і чекати з нетерпінням вихідні)))Але ця подія була неминучою)))Декретна відпустка,як і усі інші відпустки, має закономірність закінчуватися)))Значить прийшов час,мені трошки відпустити мою дитину від себе,відпустити фізично у садок,та зблизитися з ним душею і серцем.Сумувати за ним,та чекати довгожданної зузтрічі ввечері.Отож,мої захоплення тепер трошки осторонь мого життя.Інколи вдається трохи повишивати,а вчора знайшовся час пошити ляльку...
Вона пішла мені,як на одному подиху.Певно,її образ я виношувала в умі дуже довго.І у мене вийшла така романтична дівчина.Трохи замкнута в собі,не така як усі...Можливо молода вчителька,парижанка...яка любить каву та круасани...читає газети,вдягається не згідно моди....любителька провансу та лаванди)))Осіння,тепла дівчинка,з веснянками певно...рудоволоса мрійниця...Амелі...так я її назвала)))



А це мій сонячний Матвійко))

Гарного усім вечора!Обійміть того,хто коло вас і будьте щасливими)))

10 коментарів:

  1. Я насправді навіть не уявляю, як із цим всім буду справлятися я! Тому, тільки можу уявити, як це ти все поєднуєш) А, найважче мабуть, це відпускати синочка в садочок... ех) Тримайся))))))

    Амелі дуже і дуже класна) Стільки деталей, сумка у неї відпадна)))

    ВідповістиВидалити
  2. А я думаю де ти пропала. А коли почала читати згадала що ти на роботу вийшла))) Ех скоро уявлятиму як тобі важко, через 2 міс. чекатиме і мене це)))
    Хоч до котрої години працюєш?. Я зі страхом думатиму про той садок, роботу і маршрутки))))
    Амелі просто фантастична, вона просто Леді)

    ВідповістиВидалити
  3. Работа после декрета — мир без грез. Настенька, по началу конечно очень сложно и адаптироваться будет не просто, но со временем все нормализуется, войдет в привычную колею и появится время на хобби, это я Вам обещаю!

    А Амели просто прелесть, долго рассматривала детали, так все продумано! И сумка очень понравилась :)

    ВідповістиВидалити
  4. Настусь...а Матвійко тааааак виріс!!!! вроді не бачила його всього два місяці, а змінився сильно...дорослішає ))))
    Амелі просто дивовижна!!!! знаєш, закриваєш очі і уявляєш як вона чимчикує біля Ейфелевої вежі...біля Сени...а потім вмощується зручно на траві і дістає свою улюблену книгу )))
    Бачиш потрошки і час з"являється ;) а скоро відпочинок ;)
    а там весна і все налагодиться!!!! я знаю що ти справишся ;)

    ВідповістиВидалити
  5. я теж помітила, як Матвій подорослішав ( я-то бачила його тільки на фото,останнє,здається, на Новий рік було )
    ...Я колись підслухала розмову мам на лавці - вони говорили тільки про діток і про те, що їсти зготувати...Як мене то здивувало тоді!!! Я ж читала у той час на балконі Сартра і мені було дуже дивно, як можна бути такими обмеженими... Тепер я, якщо і читаю, то рукодільні блоги і кулінарні сайти))), і довго можу говорити про дітей... І найголовніше те, що мені це подобається - мабуть, у кожному періоді життя є своя краса...
    Будь-які зміни завжди приносять невеличкий хаос, але з часом усе наладнається! ;)

    Амелі дуже стильна мадам - як і годиться бути справжній парижанці...

    ВідповістиВидалити
  6. Яка красива Амелі! Гарний початок після перерви!
    І зі всім ти справишся, навчишся скоро поєднувати і роботу, і сім"ю, і хобі))) Звичайно, мабуть, хобі прийдеться приділити трохи менше часу, але краще рідко, але з якими результатами!!!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Красива дівчина, мабуть, з нею можна говорити про все на світі, і в неї буде своя думка, яка відрізняється від інших..., Стильна, продумана, кольори чудові. А перше, що вихопилося у мене - ого, як виріс хлопчик, він в цій сорочці такий мужчина :))) Тримайся, дівчино, я он вже в перший клас пішла, а вийшла на роботу, коли малій було 1,9... Так що ви вже порівняно велииикі, і все буде гаразд, я перевірила :)

    ВідповістиВидалити
  8. Дуже гарі роботи! З задоволенням залишаюся В прихильниках! :)

    ВідповістиВидалити
  9. Як на мене то Амелі дуже навіть стильна))). Чудові роботи, із задоволенням переглянула і стала ПЧ

    ВідповістиВидалити
  10. Дуже стильна дама.. і Матвійчик такий класний))

    як з'явишся, забирай нагородку http://madebyvalentynka.blogspot.com/2012/05/blog-post_12.html

    ВідповістиВидалити