середу, 12 жовтня 2011 р.

Ще одна листівочка)))

Сьогодні вийшла ось така Новорічна листівка)))Я от так дивлюся,що вони в мене не дуже святкові(((Не легкі і веселі)))Таке враження,що вони з подвійним змістом...
Може настрій такий,або осіння хандра...

6 коментарів:

  1. Мені подобається! Вона тепла, затишна! Для когось рідного! ще дуже мені подобаються такі кольори!

    ВідповістиВидалити
  2. Вони в тебе дуже теплі, душевні і ... дорослі. Просто ота дурноверха веселість (перепрошую, жарт), якої тобі НІБИ бракує - "удєл", скажімо, діточок, які вірять в діда мороза і т.д. А ми, романтичні закохано-заміжні дами, мабуть саме так сприймаємо свята, особливо зимові(ну, може, не завжди, але частенько). Це щось таке невловиме, от як той твій настрій на листівках... Золоте світло, свічки в канделябрах, ангелики десь там високо літають, якась неземна музика.. не знаю, але щось таке надумалося. Зловиш думку... :))))))))

    ВідповістиВидалити
  3. Мені вона сподобалась, якась незвичайна, нетипова, тим і класна я в ній хандри не побачила, вона ніби з бабусеного сундучка і в ній теплі ніжні привітання)))

    ВідповістиВидалити
  4. для мене вона така різдвяна. домашнє, родинне свято, затишок і тепло

    ВідповістиВидалити
  5. Нуся, твої листівочки дуже теплі, домашні і, як сказала Оля, душевні! ну дууууже гарні!

    ВідповістиВидалити
  6. знов щось видумуєш?
    суперова листівочка!!! так старовинна і трошки вінтажна і так чудово нагадує ту СПРАВЖНЮ ДОМАШНЮ атмосферу свята )) родинний затишок і тепло )) так і повинно бути ;)

    ВідповістиВидалити