суботу, 16 липня 2011 р.

Ще одна сторіночка для Твійка альбому)

Ще одна сторіночка для Твійка альбому)))Отака пацаняча)))В хід пішла рулетка чоловіка))))Він не заперечував)))Трохи скрапоман))))
Знову ж не всі кольори передалися через спалах.І бачу шось мене покидає натхнення до альбому.Вже не знаю шо то ше використати з хлопчачої атрибутики((((
А ще-сьогодня я заскрапила свої...

шльопанці)))))які стояли без діла,я їх рази 2 одягала.Шось вони мені згадалися вчора.І от нині таке перетворення-у них нове життя))))
Фото без спалаху...
І зі спалахом)))
Були звичайні шльопки,з трьома пасочками і сердечком.Ні одне, ні друге фото не передають кольорів))))Насправді вони дуже сочні і дуже літні.Цікавить тільки мене,чи не занадто сочні???Ваша думка???

6 коментарів:

  1. Дуже класно. Шльопки прікольно придумала, лишишось випробувати в практиці, і чи витримать нашу погоду))) Потім скажеш))) Молодець!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую Солічка))))ну про погоду,то явно не на дощ)))))тобто носитися будуть вони рідко)))А так все прошито і ще й проклеєно))))Тільки квіти паперові під дощем розстають,але ще є інші квітки))))

    ВідповістиВидалити
  3. Кльові шльопки!!
    Я собі також вже багато речей "заскрапила" Квіточки тримаються добре, ну звичайно приумові - пішла, пройшлась-прийшла-зняла:)))
    Сторінка дуже класна, дійсно пацаняча!

    ВідповістиВидалити
  4. Ну ти придумщиця! Вау, такий ексклюзив!!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Босоніжки пройшли перше хрещення))))Нічого не відлетіло)))І було набрано багато пристальних поглядів жіночої статті))))

    ВідповістиВидалити