вівторок, 16 жовтня 2012 р.

Багацько різного))

Привіт дівчатка!Вас ще листям не закидало?))) Ми насолоджуємося осінніми днями,повітр'я трошки потепліло,але як на мене,то це останній подих багряної осені....відчувається,що скоро вона поступиться білосніжній холодній зимі...таки цього тижня,оновлю всім домашнім рукавички та шапочки)))
В такі дні хочеться щось творити,для душі,для когось,для себе...
Почну з себе)))Не знаю як у вас,а у мене одвічні проблеми з біжутерією)))Вона купується,не носиться,губиться.Не має вона в мене пмж....НЕ мала до сьогодні)))Сьогодні сережки оселилися у новій домівці)))Чемні,по парах і під рукою)))
Я вишивала і оформляла(до речі,не думала,що з бісером так марудно працювати)А чоловік малював і вішав)))Ось такий трудовий розподіл)))Рамку не лакували,у мене тільки глянцевий лак,тому не хотілося в роботі якогось лишнього блиску,чи що...
Далі хвалюся.Таки в суботу,я таки,накінець то!!! познайомилася з Алінкою,та що бедрик)))і ми відвідали виставку Формула Рукоделия.Чесно,виставка так собі-багато заготовок для декупажу,мало вишивки,тканин і скрап матеріалів.А от Алінка мені сподобалася)))Тому,ближчим часом треба знову придумати якусь спільну вилазку)))В подарунок від цієї чудової людини я отримала ось таку картинку-вишивку.Яка мені дуже сподобалася!!!
Разом з вишивкою,було ще багато корисних штучок,так що ще раз тобі щиро дякую за подарунки та гарний настрій.
Тепер знову до виставки.Нічого там особливо я не купила,бо не було з чого вибрати.Проте, таки прикупила я заготовку для скарбнички.І на вихідних приступила до роботи.Згадувала всі нюанси та тонкощі декупажу)))Я не супер-пупер задоволена своєю технікою виконання,але коли дивишся на цього милющого сніговичка,то одразу хочеться посміхнутися.Так так, зимова тема мене не відпускає)))


І в продовження новорічної теми похвалюся відерком,яке прилетіло з Бамбетлю від Олічки.Ми вже чекаємо,коли воно стане актуальним і в ньому будуть ніжитися домашні святкові печенька)))А надихнувшися цим відерком,я пошила такий типу чехол на банку,з вишитою новорічною вівцею)))В баночці будуть цукерки)))Чехол знімається,тому маючи такі різні,можна їх знімати і міняти відповідно до події.Дзвоники від Алінки,айкраз дуже вчасно)))
І на останок...не знаю як у Вас,а у мене все менше місця для робіт,нема вже вільних стін...треба переходити на лежачі предмети,може подушки?
Ця на кухні ще трішки вільна))))
І для себе,сьогодні я посадила геоцинти.Їх 5 і я спробую їх виростити на Новий Рік)))
Люблю,цілую,привіт усім,особливо рудоволосим)))

17 коментарів:

  1. Настя, все таке гарне! Панно для біжутерії, просто супер, це як ціла картина і кожен раз вона може мати інший вигляд! гарно! І, взагалі вся стіна просто бомба!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую)))справді,панно може бути кожен раз іншим,треба поповнити запаси сережок))

      Видалити
  2. рудоволосі все чують )))
    ого скільки всього!!!
    панно таке класне придумала, тепер твої прикраси наче на курорті ))
    і подарунків стільки шикарних!! ото дівки постарались )))
    а про стіни....мусить здійснитись мрія про збільшення стін )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Точно як на курорті)))хочу до них)))
      дівки мене люблять хіхі)))
      а над мрією продовжуємо далі працювати)))

      Видалити
  3. Так, подушки - теж хороша ідея, але стіни терміново розсунути... Всесвіт тобі в допомогу :) Ах яке все чудове! І "сережкохаус", і вишивки, і моє відро (ги, скромняга :), і творча стіна! Шкатулка в таких славних кольорах, що схотілося і собі зліфтити :) Можна? На виставці з заготовками та серветками, виявляється, була моя вчителька з Рівного - "Декупажний рай", ви їх, напевно, бачили... Ну що ж, успіхів тобі і твоїм квітам! Хай всі п"ятеро порадують тебе, твою родину - і всю Україну! Нас же так багато, і ми всі чекатимемо :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. у тім "Раю" ми дещо придбали навіть ;)

      Видалити
    2. Мені привіт не передавали? :))

      Видалити
    3. ой Льолка,дякую за твої слова,розхвалила ти нас всіх,аж настрій підняла)))Про шкатулку,трохи дивні кольори правда,шось мене сірий колір приваблює.Цікаво на твою буде глянути)))
      А квіточки,як же я за них вболіваю.Хай дійсно нас всіх потішать.Іноді так мало потрібно для щастя...

      Видалити
  4. Ох, яка ти швидка - і скарбничку вже маєш зимову( а пташечка чекатиме іншу?), і "сережкохаус")))) модний який!!! А мої деревинки поки лежать-сумують...
    Овечка прикольна :) Це ж ти спеціально на неї такі дзвінкі сережки причепила, щоб було чути, як хтось цупить цукерки!)))) А відерко-то яке!!! Я теж таке починаю хотіти :)
    Куточок у вас затишний і він неодмінно в найближчому майбутньому стане власним і набагато-багато більшим!!!!
    п.с.: ти мені теж сподобалася)))) А на виставку й справді можна було і не йти, особливо після отримання твого пакетика ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. )))Пташечка оселиться на пляшці,найшла я таку файну з під вина.Овечка така навіжена)))дзвіночки туди пасують дуже,правда Матвій все не розуміє,чого там тих цукерок ще нема))
      Рада була тебе побачити і познайомитися.Дні летять швидко,скоро 3 листопада,а це означає-ще одна зустріч))

      Видалити
  5. Мамочки, оце ти,Нуська, даєш, я просто закохалась в твою стіну )))))))))) точніше в її наповнення )) я би з радістю сиділа в тому куточку вечорами, так тепло і затишно, молодчинка! треба й собі стіни потрохи заповнювати, соромно зізнатися, в мене жодної картинки нема, до стін ще руки не дійшли ))))
    зимові речі файнезні, відерце Олі супер! а овечка мегапозитив )))) що ти зі мною робиш, я скоро вишивальницею стану ))))
    "хаус" крутий, треба й собі щось таке вигадати ;)

    ВідповістиВидалити
  6. Аааа, скільки краси! я вже совенятками заразилась, а тут і такий цікавий органайзер для біжу, і відерко, і чохол, і сніговичок, і... Одним словом, дякую за натхнення!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Ой, ну ви й майстриня на всі руки! І шиєте, і вишиваєте, і декупажите, і скрапом займаєтесь! А відерце та банка взагалі підкорили мене ))

    ВідповістиВидалити
  8. Невероятно красиво! Рассматривала с большим удовольствием!

    ВідповістиВидалити
  9. I was honored to obtain a call coming from a friend immediately he found out the important tips shared on the site. Browsing your blog write-up is a real amazing experience. Thanks again for taking into consideration readers like me, and I desire for you the best of achievements being a professional discipline.


    Cccam Server | Cardsharing | Cardsharing Server | Dreambox Cccam | Dreambox Cardsharing

    ВідповістиВидалити