суботу, 8 жовтня 2011 р.

Декупаж,скрап і все по трохи))))

Був у мене ящик від комп.столу.Файний був,неприглядний,але функціональний.І от пару днів я його нищила і таки знищила.Не йде мені шось декупаж,хоч плач((((І не знаю шо робити.Як то до 16 числа дожити,шоб Олі виплакатися і нажалітися))))
От він-плід мого знущання і криворукості))))


тут троха ближче,шоб добре було видно косяки


шей шухляди між собою не дуже пляшуть(бо інших салфеток в мене нема-вже усьо переведено))))
Одним словом,кажіть мені шоб я більше до того діла не лізла.Бо за тиждень моїх малювань більше нічого не натворилося.))))І от не знаю яку то долю тому ящику придумати,чи на село його,чи всьо зішкурити і по новій...
Тепер про приємніше,я вперше брала участь у завданні по виготовленню сторінки і здобула приз та почесний банер,який красується на лівій боковій панельці)))
А ще минулого тижня Алінка мені передала мою першу нагороду!!!!А я все немаю часу її передати і написати 7 фактів про себе))))На наступний тиждень виправлюся!!!
Гарних вихідних і творчої наснаги!!!

7 коментарів:

  1. Спакуха!!!!! А мені подобається! Де косяки? ;)) я тоже вчусь, будемо разом, ок???? Не переймайся, і головне не опускай руки! Ти умнічка!

    ВідповістиВидалити
  2. Привіт, манюня, вибач, що я не одразу побачила :)) Ех ти, як сама себе не цінуєш, то хто ж тоді!!!! Це той ящтчок, що я бачила? ніби, бачила - до того... Нормальна спроба, і особливих косяків не наблюла. Пошкребла чесно по периметру, бачу. Єди , що можу сказати - ну ти ж просила :)) - композиція нижньої шухляди.. ну така вона, трохи строкатенька :)) Шкода, що в тебе брак серветок, я виправлю, ок? І не знущайся з себе і з шухляд. Таких, як ти, більше немає! І як ті шухляди - теж, це ЄДИНИЙ НЕПОВТОРНИЙ ЕКЗЕМПЛЯР, та ще й зроблений золотими ручками "Найкращої з людей", ти про це не забувай!!! Я за тиждень приїду, хоч?

    ВідповістиВидалити
  3. Ага, забула вітанути з почесним банером і перемогою!

    ВідповістиВидалити
  4. Настя, я своїм не озброєним оком теж не побачила ніяких косяків! А ящик-таки справді особливий! І мені навпаки, нижня шухлядка більше сподобалася - своєю строкатістю та незвичністю!
    А ще я тут тако подумала, що тій нагородці сумно самій... Приймай її товаришок! ;)
    http://bedryk.blogspot.com/2011/10/blog-post_09.html

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую за відгуки дівчатка!!!Він ше так здалека нічого виглядає,а з близька-мама мія)))
    Maryana,будем вчитися разом!!!Я поки не збираюся здаватися!
    Оль,ти мусиш!!!!!приїхати!!!бо я вмру просто від розпачу,або втону в сльозах)))Дякую за конструктивну критику!!!
    Алінка!Мому чоловіку теж та кумедна шухляда більше подобаться!))))Дякую за нагородки!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Ну от бачиш, так що душевні речі приваблюють до себе душевних людей. Не плакай.

    ВідповістиВидалити
  7. ну нічого собі "накосячила"!!!! цікаво де??? ти ж тільки вчишся!! і в тебе вже виходить суперово!!! на самому початку, а уяви ще трохи спроб і взагалі буде неперевершено )))
    і з перемогою тебе вітаю!!! з першою і заслуженою ;)
    тре в себе вірити ;)

    ВідповістиВидалити